Zveme na další odpoledne pro děti a mladé dospěláky v Klášterních zahradách v Chrudimi


Datum publikace: 14.07.2014

Pozvánka na Odpoledne v Klášterních zahradách, Chrudim

Klášterní zahrady v Chrudimi se na celé jedno odpoledne a až do večera stanou místem, kde budou vítány děti i mladí dospělí a kde na každého čeká zábava v podobě malých sportovních výkonů anebo kreativních dílen pro šikovné ruce a tvůrčího ducha. 

Začínáme v pátek 18. července 2014 od 16 hodin v chrudimských Klášterních zahradách. Na zábavné odpoledne zve Šance pro Tebe. 

Výtvarná dílna s moduritem, korálkové tvoření, hry jako je petangue a kricket anebo lajna, která ověří, jak umíte držet balanc. Takový je program dalšího zábavného odpoledne v Klášterních zahradách v Chrudimi. 

Kromě kreativního a pohybového vyžití čeká na návštěvníky také kulturní představení, které obstará hudební soubor z Prachovic. „V průběhu celého odpoledne i večera si v Klášterkách také můžete zahrát street basketbal s hvězdou streetu Matějem a do rytmu zahraje i DJ, takže kromě jiného bude k vidění i skvělá show tohoto nového sportu,“ lákají na odpolední pobavení pracovníci Šance pro Tebe.

V podvečer a večer zajistí hudební program kapela Lodi a Janek, která vystoupí od 20 hodin a po nich od 21 hodin zahraje kapela Headbangers.

Zábavné odpoledne

Kdy: pátek 18. července 2014 od 16 hodin

Kde: Klášterní zahrady v Chrudimi

Odpoledne v Klášterních zahradách nepřakazí ani nepřízeň počasí. Mokrá varianta zábavného odpoledne v Klášterkách se uskuteční v klubu Agora, kam se kompletní program, kromě street baketbalu, případně přesune.



Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz