Výroční zpráva za rok 2011 je na světě

Datum publikace: 13.07.2012

Vážení a milí,

právě jsme zveřejnili výroční zprávu našeho občanského sdružení Šance pro Tebe.

Rádi bychom se nejen pochlubili naší prací a výsledky, ale chceme také poděkovat všem našim podporovatelům, kteří v loňském i letošním roce pomáhají svým finančním přispěním realizovat naše poslání, které zní:

„Podpora seberealizace jednotlivců a skupin pro rozvoj otevřené a tvořivé místní komunity“.

Výroční zpráv za rok 2011 je k nahlédnutí na úvodní stránce našich webovek v sekci "ke stažení".

Děkujeme za podporu našich aktivit a za spolupráci v roce 2011:

Občanskému sdružení Amalthea, České asociaci streetwork, Odboru sociálních věcí města Chrudim, OSPOD Chrudim, manažerce prevence kriminality města Chrudim - Mgr. Radce Pochobradské, Odboru správy majetku – panu Danielu Stuchlíkovi a Jaroslavu Votrubovi, Odboru školství a kultury města Chrudim, Radě a zastupitelům města Chrudim, Sociálnímu odboru Pardubického kraje, Probační a mediační službě Chrudim, občanskému sdružení Koalice nevládek Pardubicka, Obci Prachovice a ZŠ Prachovice, Ivu Kačabovi, Janu Axmannovi, Františku Kadlecovi, Petru Pražákovi, Mileně Slepičkové, Michalovi a Kristýně Fečkovým.

Děkujeme také všem dobrovolníkům, kteří bez nároku na finanční odměnu odpracovali v rámci provozů Šance pro Tebe a dalších přijímajících organizací více jak 300 hodin.

Děkujeme našim dodavatelům, externím spolupracovníkům, odborné veřejnosti. Děkujeme také našim klientům.

Obzvlášť chceme poděkovat členům a zaměstnancům občanského sdružení Šance pro Tebe. Za jejich zájem, za jejich podporu, za jejich sounáležitost.

DĚKUJEME!

Rychlý kontakt