Spustili jsme poradnu pro rodiče dospívajících - je on-line!


Datum publikace: 15.10.2012

Dneškem jsme spustili naši novou on-line poradnu, která je určena především pro rodiče. Poradna je součástí projektu Poznej svého teenagera, který je podpořen grantem města Chrudim v programu Zdravé město a místní Agenda 21.

„Naše poradna je zaměřena na problematiku vztahů s dospívajícími,“ popisuje hlavní poslání poradny Milan Štorek, šéf Šance pro Tebe. „Dotazy rodičů mohou být zadávány zcela anonymně a do tří pracovních dnů na ně rodiče dostanou odpovědi,“ doplňuje Milan Štorek.

Dotazům a problémům rodičů s dětmi se věnují profesionálové na slovo vzatí – Mgr. Petr Pražák a Mgr. Michal Zahradník. Oba mají dlouholeté zkušenosti v práci s dospívajícími a mladými dospělými.

Petr Pražák je psycholog a vedoucí Střediska výchovné péče Archa v Chrudimi. Pracuje s dětmi a jejich rodiči v oblasti poradenství a psychoterapie. Věnuje se vztahům mezi žáky, diagnostice a terapii poruch těchto vztahů, ale i jevům jako je šikana apod.

Michal Zahradník se věnuje kontaktní práci orientované především na děti, mládež a mladé dospělé. Lektoruje a vede odborné semináře a vzdělávací programy.

KONTAKTY NA INTERNETOVOU PORADNU: 

kontaktní e-mail:

Pokud však mají rodiče nebo jiní opatrovníci dospívajících zájem o osobní konzultaci, mohou se obrátit na Martinu Šťastnou ze Šance pro Tebe na telefonu 733 105 834 nebo na e-mailové adrese .

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz