První příměstský tábor „art camp“ měl úspěch


Datum publikace: 30.08.2012

Minulý týden se uskutečnil první příměstský tábor v Agoře. Pracovníci ze Šance pro Tebe tak během tří dnů vyplnili čas celkem 18 mladým ve věku od 12 do 19 let. Art camp probíhal od pondělí 20. srpna do středy 22. srpna v odpoledních hodinách v prostorách chrudimského domu Agora, který je mimo jiné sídlem neziskové organizace Šance pro Tebe i nízkoprahového klubu Áčko.

„První den byl zaměřen na street art (nebo-li „pouliční umění“). Na jednom ze dvou chrudimských legálů vzniklo vydařené graffity Agora,“ popsal začátek art campu Petr, jeden z organizátorů tábora. Doplnil ještě, že všichni mladí byli i seznámeni s tím, jak grafity vznikly a dostali i možnost si to na vlastní kůži vyzkoušet. Další den byl věnovaný divadelnímu umění. „Účastníci si tak mohli vyzkoušet prvky z drama terapie pod vedením zkušeného lektora Tomáše Jirečka,“ řekla Petra, pracovnice Šance pro Tebe a nízkoprahového klubu Áčko. Poslední den se pak táborníci věnovali výrobě pohledů a placek. Na závěr dne si všichni zahráli turnaj ve fotbálku a byli odměněni sladkou medailí.

Fotky najdete na našem Facebooku.

Občanské sdružení Šance pro Tebe je jedním z poskytovatelů sociálních služeb v rámci Individuálního projektu Pardubického kraje na sociální služby financovaného z Evropského sociálního fondu www.esfcr.cz prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz