Pozvánka na "CHRUDIM STREET MEETING No.5"


Datum publikace: 24.05.2013

Festival pouličních aktivit mladých se v Chrudimi uskuteční už po páté

Zveme vás na pátý díl "festivalu pouličních aktivit mladých" CHRUDIM STREET MEETING. Těšit se můžete na hudbu, výrobu placek, sprejování a další aktivity, které dnešní mladé zajímají a kterými se ve svém volném čase baví.

Akci pořádá občanské sdružení Šance pro Tebe (Streetwork & Klub Agora) za podpory města Chrudim.

  • termín: středa 29. května 2013 
  • čas: od 15 do 19 hodin 
  • místo: Park Republiky, Chrudim

Letošní už druhý "street meeting" (v konečném pořadí však už pátý) znovu představí pouliční aktivity mladých lidí přímo v jejich "domácím" prostředí – tedy na ulici. Cílem chrudimských "meetingů" je podpořit mladé lidi v jejich aktivitách a poskytnout prostor k jejich prezentaci.

V chrudimském Parku Republiky se ve středu 29. května od třetí hodiny odpolední do sedmé hodiny večerní rozezní hudba od DJ Amdmana a Dark&Marth. Připravené jsou také worshopy, při kterých si zájemci mohou vyrobit originální placku anebo šablonu na sprejování a pak si s její pomocí vyrobit vlastní tričko. Zahrát si fotbálek anebo vyzkoušet sprejování na připravené sololity může opravdu kdokoliv. Smysl "street meetingů"

Každým ze "street meetingů" chceme dát možnost mladým lidem udělat něco pro ostatní – zrealizovat akci a vyzkoušet si, co to všechno obnáší. "Zažít pocit, že jsem udělal něco užitečného, někoho jsem pobavil. Chceme dát prostor mladým lidem k prezentaci jejich zájmů, způsobu trávení volného času. Zažít zajímavé odpoledne, které je pro ně dostupné, protože je v místě, kde bydlí a je bez finanční zátěže," popisuje Jaroslav Marek, pracovník Terénního programu Šance pro Tebe. Přijďte se také podívat na to, co dnes mladé lidi baví, co je pro ně důležité a jak tráví volný čas.

AKCE JE NEKUŘÁCKÁ, BEZ ALKOHOLU, BEZ DROG A KONÁ SE V BEZPEČNÉM PROSTORU.

Za podpory města Chrudim, Pardubického kraje a dalších tak můžeme chrudimské veřejnosti představit svou práci, ale především zprostředkovat kontakt mezi "mladými z ulice" a ostatní společností.

Chrudim Street Meeting No. 5 organizují anebo podporují: ŠANCE PRO TEBE, o. s., Město Chrudim, Pardubický kraj, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, společnost ASIG s.r.o.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz