Expedice Telč: vrátili se všichni, vč. pracovníků klubu Áčko


Datum publikace: 14.08.2012

Minulou středu se nám vrátila výprava klientů z klubu Áčko. Celkem šest klientů Áčka a s nimi tři pracovníci klubu strávili tři dny v krásné historické Telči. Jejich expedice měla kromě poznávacího účelu i účel trochu vzdělávací a trochu výchovný. Klienti se totiž sami podíleli na struktuře programu. "Sami klienti si korigovali časové rozložení, sami si zařídili a zorganizovali návštěvu aquaparku v Jihlavě. Rozhodovali si o rozchodech a výletech," popsala Zuzka, jedna z organizátorek expedice, která mimochodem z Telče pochází.

Klienti se vydali i na plavbu na lodičkách po Štěpnickém rybníku uprostřed Telče, na prohlídku městečka anebo si vyšlápli na věž sv. Jakuba. "Účastnili se ale i nákupů a praktického zařizování, byli zapojování do příprav snídaní a udržování pořádku v zázemí," doplnil Petr, další z pracovníků klubu Áčko. Účastníci telčské expedice neunikli ani sportovnímu klání v tenise anebo koupání v rybníku Roštejn. "A jako každá správná letní výprava, byla i tato okořeněna noční hrou s názvem "Zapamatuj si co nejvíce a nenech se chytit"," řekla na závěr Petra, třetí z pracovníků Áčka.

Fotky z expedice najdete na našem Facebooku.

Expedice do Telče proběhla i díky podpoře z "Individuálního projektu Pardubického kraje na sociální služby", který je financován z Evropského sociálního fondu (www.esfcr.cz) prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR. Podporu poskytlo i město Chrudim a Ministerstvo práce a sociálních věcí.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz