Týden nízkoprahových klubů v Chrasti a H. Týnci | Chystáme se na turnaj ve streetballu i besedu o financích


Datum publikace: 18.09.2014

Foto: Archiv Šance pro Tebe

Od pondělí 22. do konce týdne se nejen v našich lokalitách, ale po celé České republice, slaví Týden nízkoprahových klubů.

Zapojí se do něj i pracovníci Šance pro Tebe, kteří působí v lokalitách Hrochův Týnec a Chrast. Veřejnost tak srdečně zvou na akce, které se v rámci Týdne nízkoprahových služeb uskuteční. Jednou z nich bude na příklad Streetballový turnaj v Chrasti a další bude odborná beseda o financích a právu.  

„Rádi bychom pozvali veřejnost na akce, které se budou u nás konat v rámci Týdne nízkoprahových klubů. Ten organizuje Česká asociace streetwork a je rozšířen po celé České republice,“ uvádí Petra Rožková, koordinátorka pracovníků Šance pro Tebe z lokality Hrochův Týnec a Chrast.

Týden nízkoprahových klubů začíná v pondělí 22. září a skončí v pátek 26. září 2014. Pracovníci Šance pro Tebe slibují ve všech lokalitách zajímavý a pestrý program jak pro klienty, tak především pro ostatní veřejnost, která po celý týden může nahlížet pod pokličku práce terénních pracovníků, jež se věnují nízkoprahovým neboli snadno dostupným službám.

Co všechno bude na programu Týdne nízkoprahových klubů?

V úterý 23. září od 14 hodin | Beseda s tématem finanční a právní gramotnosti

Beseda se bude konat vedle Domu pro seniory v Hrochově Týnci. V případě špatného počasí jsou připraveny prostory NZDM Futur (adresa: Obecní dům, Hrochův Týnec). Podrobnosti o chystané besedě najdete v seznamu akcí na odkazu zde.

Aktivity a celou besedu povede zkušená lektorka Monika Novotná z chrudimského Centra J. J. Pestalozziho.

Akce je určena pro děti i dospělé.

V pátek 26. září od 17 hodin | Streetball turnaj ve Chrasti

Na závěr týdne chystáme ve Chrasti turnaj ve streetballu. Podrobnosti o Turnaji ve Streetballu najdete také v našich akcích na odkazu zde.

Streetball je basketbal na jeden koš. Komu je tato hra zatím ještě cizí, může se přijít seznámit s profesionálními hráči streetballu. Zároveň si může něco z této hry vyzkoušet anebo si zasoutěžit v dílčích disciplínách streetballu.

Akce se koná na městských sportovištích města Chrast a v případě špatného počasí bude přesunuta do sportovní haly.

Registace do turnaje začíná v 15 hodin, turnaj samotný pak v 17 hodin.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz