CHRUDIM STREET MEETING i letos ukáže „jiné“ aktivity mladých


Datum publikace: 24.05.2012

Letos se už potřetí uskuteční CHRUDIM STREET MEETING, který pod taktovkou pracovníků z neziskové organizace Šance pro Tebe, ukáže veřejnosti aktivity mladých lidí.

Ambicí CHRUDIM STREET MEETINGu je předvést kolemjdoucím, že když se zábava jako je HIP-HOPová hudba nebo malování graffiti děje za jistých pravidel, tak není pro zbytek společnosti nijak ohrožující. Naopak. Tyto aktivity, které mohou být považovány za kontroverzní, jsou součástí kultury a života mladých, a tu současnou kulturu obohacují a posouvají její vývoj.

Na CHRUDIM STREET MEETINGu si můžete poslechnout HIP-HOP v podání kapel jako jsou chrudimští AMIGO BASTARDS, jihlavští KŘIKZTICHA anebo AFARASTAFA a JOE D. Street dance představí taneční skupina z Domu dětí a mládeže Chrudim, vidět můžete také graffiti exhibici, ale i si graffiti na připravené desky vyzkoušet. Zájemci si mohou odnést vlastnoručně vyrobenou placku, šperk či originální tašku. Posádka přistavené sanitky na workshopu poradí, jak se zachovat v krizové situaci, se kterou se může setkat každý třeba právě na ulici.

Akce CHRUDIM STREET MEETING a služby nízkoprahových klubů a terénních programů o.s. Šance pro Tebe jsou financovány prostřednictvím Individuálního projektu Pardubického kraje na sociální služby, Ministerstva práce a sociálních věcí, Pardubického kraje a města Chrudim. Akci podpořili také ASIG s.r.o. z Chrudimi, AIRDOCK HIP HOP SHOP.

CHRUDIM STREET MEETING je volně přístupný všem a proběhne ve středu 30. května od 15 do 19 hodin v Parku Republiky v Chrudimi pod vedením profíků ze Šance pro Tebe. Nezisková organizace Šance pro Tebe taktéž představí část své činnosti, která se věnuje práci s dětmi a mladými dospělými.

 

Kromě města Chrudim akci CHRUDIM STREET MEETING podpořili také ASIG s.r.o. z Chrudimi, AIRDOCK HIP HOP SHOP taktéž z Chrudimi a Pardubický kraj.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz