Zapojte se do potravinové sbírky "I sebemenší dar může pomoci"


Datum publikace: 03.08.2017

Ilustrační foto | Archiv Šance pro Tebe

Vážení a milí, obracíme se na vás s výzvou "Daruj, nevyhazuj aneb i sebemenší dar může pomoci". Sbíráme trvanlivé potraviny pro naše klienty, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Zapojte se také, děkujeme.

Velice často se při terénní práci setkáváme s lidmi ve složité životní situaci, kteří se potýkají s hladem a chudobou. Právě pro ně chceme nasbírat trvanlivé potraviny a do sbírky chceme zapojit i veřejnost.

"Cílem naší snahy je pomoci lidem najít řešení jejich situace a na této cestě je doprovodit. Krizové období tak může pomoci překlenout na příklad zásoba potravin. Bohužel se stále častěji setkáváme s tím, že lidé nemají finance na základní potřebu - tedy na jídlo. A velice často se jedná o rodiny s dětmi," popisuje důvody pro výzvu "Daruj, nevyhazuj anebo i sebemenší dar může pomoci" Sophia Dvořáková, ředitelka organizace Šance pro Tebe z Chrudimi. 

Sesbírané trvanlivé potraviny poslouží i jako zásoba pro společné vaření při práci s dětmi a mladými dospělými v nízkoprahových klubech či předškolkách a rodinných klubech. Těch Šance pro Tebe provozuje hned několik ve vyloučených lokalitách na Chrudimsku.

Potraviny můžete nosit do sídla organizace Šance pro Tebe v Chrudimi, ulice Štěpánkova 92, dotazy můžete psát na maily  anebo , či volat na telefon 469 623 501.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz