Říjnové komunitní úterky v chrudimské Agoře vás připraví na podzim


Datum publikace: 22.09.2017

Pozvánka na říjnové Komunitní úterky

Vážení a milí,
říjnový program Komunitních úterků, které se pravidelně odehrávají v chrudimské Agoře, zaplní tento měsíc přípravy na podzimní svátky. Hned v úvodu měsíce však nebude chybět oblíbený filmový klub. 

Na první říjnové úterý vybrali organizátoři Komunitních úterků ceněný film z programu festivalu Jeden svět. Na snímek s názvem „10 miliard - co máte na talíři“ přijďte v úterý 3. října od 17 hodin. 

V dalších týdnech čekají zájemce dva kreativní workshopy. Při prvním, který je naplánován na 10. října, si můžete vyrobit podzimní dekorace pomocí ubrouskové techniky. Druhý workshop se odehraje 24. října a návštěvníci si po skončení akce domů odnesou vlastnoručně vyřezanou dýni a také poznatky o českém svátku „dušiček“ a americkém Halloweenu

Další akcí z řady Komunitních úterků bude hudební setkání bubnujících nadšenců. A závěr měsíce pak bude patřit deskovým hrám.

Všechny akce jsou volně přístupné. Pro více informací sledujte web organizace Šance pro Tebe, sekce AKCE nebo Facebook. Případně se obraťte na Lukáše Ságla (mail: či telefon: 734 386 627). 



Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz