Pozvánka | Otevíráme obchod - Ušito s šancí


Datum publikace: 10.07.2014

Logo | Ušito s šancí

Srdečně zveme všechny příznivce Šance pro Teba a šicí dílny na slavnostní otevření obchodu a šicí dílny! Přijďte spolu s námi podpořit rozjezd sociálního podnikání. 

Nákupem v našem obchůdku uděláte radost sobě a svým blízkým, ale také podpoříte šikovné lidi, kteří, i když jsou v nelehké situaci, se dali do práce a tvoří širokou škálu hezkých výrobků. OTEVÍRÁME ve čtvrtek 24. července 2014 od 13 hodin. Najdete nás na Fortenské ulici č.p. 138, Chrudim. 

Program slavnostního otevření šicí dílny "Ušito s šancí"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13:00 | Přestřižení pásky: Christian Holtet zástupce donátora Velux foundation, Mgr. Petr Řezníček starosta města Chrudim, Mgr. Martina Zikmundová ředitelka ČAS, Irena Tomešová Koordinátorka projektu Streetwork pro děti a mládež, Centrum pro kvalitu a standardy v sociálních službách při Národním vzdělávacím fondu, o. p. s., Bc. Sophia Dvořáková ředitelka Šance pro Tebe.

13:05 - 13:15 | Přivítání hostů a úvodní slovo ředitelky Bc. Sophia Dvořáková - stručné přestavení Šance pro Tebe a jejich služeb.

13:15 - 13:25 | Slovo zástupců donátorů: Mgr. Martina Zikmundová ředitelka ČAS, Christian Holtet zástupce Velux foundation.

13:25 - 13:35 | Slovo starosty Mgr. Petr Řezníček.

Přípitek a raut.

14:00 | Prostor pro dotazy novinářů, návštěvníků.

14:30 | Prohlídka šicí dílny s ukázkou výroby.

Volná zábava a především pozvánka k nákupům. Těšíme se na příjemné setkání.

Ing. Kristýna Fečková, Vedoucí obchodu a šicí dílny, tel. 731 412 051

Předem velmi děkujeme za potvrzení Vaší účasti na emailu: 

Obchod a dílna vznikly díky projektu ”Streetwork pro děti a mládež” Podpora sociální práce s ohroženými dětmi a mládeží se zaměřením na trénink v pracovních dovednostech. A také díky pilotnímu projektu Máme šanci na sobě pracovat podpořeného městem Chrudim v rámci prevence kriminality. Nad otevřením obchodu převzal záštitu pan Mgr. Petr Řezníček, starosta města Chrudim.

Mediálním partnerem je Rádio Černá Hora. Obchod a šicí dílna "Ušito s šancí" je součástí sítě sociálních obchodů Restart shop.

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz