KRABICE OD BOT aneb děti darují dětem k Vánocům 2017


Datum publikace: 28.11.2017

Plakát akce Krabice od bot

Již pošesté probíhá předvánoční akce, která má za cíl potěšit děti z chudších rodin v České republice. Radost těmto dětem udělají zase děti, jimž dospělí pomohou připravit jejich dárkovou krabici od bot. Tu společně naplní dětskými dárky k Vánocům. Dárek dostane některé z dětí z chudých rodin v ČR a určitě mu udělá velkou radost.

Jak funguje Krabice od bot?

Prázdnou krabici od bot naplní děti dárky podle vlastního uvážení a doporučení dospělých. V úvahu vstupuje samozřejmě věk a pohlaví dítěte (sbíráme pro děti od 0 do 17 let), tyto údaje je třeba vyznačit na krabici zvenku a štítek dobře připevnit. Až krabici s dětmi zabalíte, donesete ji na některé ze sběrných míst. Krabici můžete darovat také online.

Předání dárků dětem

Ze sběrných míst pak před Vánocemi organizátoři zajistí převoz krabic do předem vytipovaných míst, kde místní instituce uspořádají vhodný způsob jejich předání. Někde půjde přímo o tzv. sociálně vyloučené lokality, jinde bude distribuce mířit k chudším rodinám, které žijí mezi ostatními. Někde je přiměřené uspořádat vánoční večírek v kostele či ve společných prostorách, klubech, místech setkávání.

Novinka 2017: Krabice online

Nestíháte zabalit dárek? Nemáte v okolí sběrné místo? Pošlete dětem jednu krabici online. My za váš dar pořídíme dárky pro azylové domy, kde žijí opuštěné děti s maminkami. Vybereme, co je nejvíc potřeba a zároveň to děti potěší. A napíšeme Vám to mailem.

Kdo za projektem stojí?

Záštitu projektu poskytují Diakonie ČCE, druhý největší nestátní poskytovatel sociálních služeb a Českobratrská církev evangelická.

(Text jsme převzali z webových stránek www.krabiceodbot.cz)

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz