Klienti Šance pro Tebe vystavovali své fotografie na hudebním večeru v klubu Ponorka


Datum publikace: 05.12.2015

Výstava s aukcí v klubu Ponorka


Počátkem prosince se v pardubickém rockovém klubu Ponorka uskutečnila hudební akce s názvem Happy Winter. Během večera proběhla také výstava a aukce fotografií, které pořídili klienti neziskové organizace Šance pro Tebe během několikaměsíčního fotoworkshopu.

Děti a teenageři využívající služeb organizace měli možnost účastnit se fotografického workshopu v Chrudimi, Hrochově Týnci a Prachovicích, jehož smyslem bylo zprostředkovat klientům nový tvůrčí zážitek a umožnit jim projevit svou kreativitu.

Workshop probíhal od června do prosince 2015 a navštěvovali jej klienti od šesti do sedmnácti let. Na jejich výpravách pod vedením pracovníků Šance pro Tebe vznikla celá řada působivých snímků. Účastníci se fotili navzájem, dokumentovali městské scenérie, ale třeba také zvířata ze záchranné stanice Pasíčka.

Pracovníci Šance pro Tebe následně uspořádali sérii minivýstav ve všech zúčastněných lokalitách, na Krajském úřadě Pardubického kraje a na Městském úřadě v Chrudimi.

Některé z výsledných fotografií pak organizace vydražila na aukci v rámci koncertu Happy Winter, který proběhl pod záštitou projektu Happy Season zaměřeného na podporu kultury v Pardubickém kraji. Fotografie se vydražily za 3 500 Kč a výtěžek bude využit k realizaci dalšího pokračování fotografických workshopů.


Fotografie účastníků fotoworkshopu Šance pro Tebe
Fotografie účastníků fotoworkshopu Šance pro Tebe
Fotografie účastníků fotoworkshopu Šance pro Tebe
Fotografie účastníků fotoworkshopu Šance pro Tebe

Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz