Chrudim zažila své Benátky


Datum publikace: 19.02.2016

Ples ve stylu benátského karnevalu

V pátek 12. února se uskutečnil 1. Reprezentační ples neziskového sektoru s názvem „Chrudimské Benátky“. Návštěvnost předčila očekávání a ve Velkém sále Regionálního muzea to hýřilo barvami a originálními škraboškami. Pořadateli plesu byly neziskové a veřejně prospěšné organizace, které touto cestou oslovily veřejnost a představily jí svou činnost. 

Ples byl zahájen slavnostním proslovem, kterého se zhostili hlavní patroni, Ing. Pavel Šotola, radní Pardubického kraje, a JUDr. Miroslav Tejkl, místostarosta města Chrudim. Po celý večer hráli návštěvníkům k tanci chrudimští KYX Orchestra a DJ Spalda.

I přes značně omezený čas, který pořadatelé na přípravu akce měli, se ples vydařil. Zásluhy na tom měla celá řada lidí, organizací a firem, bez jejichž pomoci by bylo zhola nemožné podobnou akci realizovat.

Je třeba všem, kteří nám s organizací a průběhem plesu pomohli, poděkovat. Stejně tak všem firmám, které přispěly věcnými dary nebo zážitkovými poukazy.“ uvedla Ivana Hrubá, ředitelka zapsaného ústavu EDDA.


Vzhledem k zájmu, který první ročník plesu vyvolal, předpokládají pořadatelé, že se uskuteční i napřesrok.   



Rychlý kontakt

Šance pro Tebe
Štěpánkova 92, Chrudim 537 01
Tel.: 469 623 501
E-mail: sance@sance.chrudim.cz

                                 
                       

                       

              

vyrobil INET-SERVIS.CZ | 2013

Copyright Šance pro Tebe, 2017  

tel: 469 623 501, e-mail: sance@sance.chrudim.cz